Oud&Nieuw Weekend

Oud en nieuw vieren,..wat is leuker om dit met anderen te doen. In een weekend en nieuwe mensen te ontmoeten en nieuwe vrienden te maken.

Oud en nieuw weekend |

Zuid Limburg, is waar we dit jaar naar toe gaan met oud om het jaar 2023 af te sluiten en 2024 te verwelkomen met elkaar. We zitten dit jaar in een mooie Limburgse hoeve met een gezellige binnenplaats. Waar we een gezellige buitenplaats zullen creĆ«ren met o.a. vuurkorf. De hoeve is gelegen tussen de mooie Limburgse natuur en dicht bij lands grenzen van BelgiĆ« en Duitsland We zitten dicht bij de plaatsen Epen, Gulpen, Vaals en Aken.
Binnen hebben we verschillende ruimtes tot onze beschikking welke we zullen gebruiken voor leuke activiteiten

Er is ruimte om je even terug te trekken of je in een kleiner gezelschap te begeven. Er zal weer een leuk en dynamisch programma worden gemaakt. 

Vast wat termen: GameOnTable,  AbdijCafe, Hike&Bike, Kampvuur etc.

Wil je ook mee komend jaar? Geef je dan op voor de nieuwsbrief dan kun  je de uitnodiging voor dit jaar verwachten.
Leuk om jouw te ontmoeten.

Nederland, Limburg

Leeftijd:  ca. 22-45jaar


Duurzaamheid: Dit weekend zal er ook weer de boeken ruil zijn en kledingruil. En misschien de mogelijkheid om je kleding te repareren of tips te krijgen hoe dit allemaal kan.

ACCOMODATIE

Dit jaar hebben we een mooie en sfeervolle locatie in Zuid Limburg. De locatie heeft iets weg van een Franse Hoeve met een gezellige binnen plaats en met verschillende ruimtes. Het is sfeervol ingericht en ook buiten is er voldoende ruimte voor activiteiten te ondernemen.

De slaapkamers zijn gezellig en sfeervol ingericht. Elke slaapkamer heeft zijn eigen badkamer. De bedden zijn 1 persoons bedden en kunnen uit elkaar worden geschoven.

We hebben verschillende ruimtes tot onze beschikking. De locatie ligt mooi landelijk.

Wil je op de hoogte worden gehouden geef je dan op voor de nieuwsbrief van oud en nieuw.

Het oud en nieuw weekend is een christelijk initiatief, je hoeft niet gelovig te zijn maar dit wel weten te respecteren. Wij vinden het fantastisch om deze week met elkaar te kunnen delen en met elkaar een toffe tijd te hebben.