SneeuwWeek

De christelijke #SneeuwWeek komt er weer aan! Er wordt achter de schermen hard gewerkt om er ook dit seizoen ook weer een top week van te kunnen maken in de sneeuw met elkaar. De wintersport week is altijd weer een super gezellig en een  bijzonder toffe week om met elkaar mee te mogen maken. We gaan buiten de school vakanties om de lange wachtrijen voor de liften te vermijden.  Een week die je mee wilt maken! Ben jij er ook bij? Inschrijving is geopend. 
We hebben voor het komende wintersport seizoen weer een top locatie op een top plek in een super wintersport gebied Les3Vallées

Les Trois Vallées – Frankrijk

De Christelijke Hoger opgeleiden (focus groep)

Leeftijd:  ca. 22-49jaar

Prijs: 950euro

incl.: accommodatie, skipas 6dagen, opgemaakt bed+handdoek, algemene boodschappen*, wifi,  boekingskosten, schoonmaakkosten, toeristen belasting
excl.: Ski/Snowboard materiaal, verzekeringen, les, 1x avond diner, vervoer (zie vervoer). *algemene boodschappen gebaseerd op histories verbruik,


REISINFORMATIE

Bij het inschrijven kun je ook aangeven of je materiaal (ski of board) wilt huren als je deze niet zelf hebt. Omdat we met een grote groep zijn zorgen we voor privileges, dat o.a. de winkel langer open blijft bij aankomst voor ons en goede service. Zo proberen we zoveel mogelijk dat we zondag gelijk de piste opkunnen. Mocht je eigen materiaal meenemen dat zal er een klein bedrag worden gevraagd voor vervoer . Er worden o.a. skiboxen met dakdragers gehuurd. Het kan ook zijn dat het vervoer vol is.

Je kunt bij het opgeven ook aangeven of je interesse hebt is ski of board lessen. Er worden eigen klasjes gemaakt en goede ski leraren gereserveerd.

We zitten deze week op een unieke locatie naast de piste. We hebben een gezellige en ruime accommodatie. Met opgemaakt bed en handdoek en een mogelijkheid om een sauna te nemen (met badkleding).

We rijden voornamelijk met eigen auto’s, het vervoer wordt vanuit ons gecoördineerd. Als we gebruik maken van een bus of busje dan zullen we dit in overleg met jou doen. Bij het opgeven kun jij je voorkeur ook opgeven. Je kunt zelf ook zelf kiezen om gebruikte maken van vliegen/openbaar vervoer.Als je vliegt of met openbaar vervoer gaat geef dit dan even aan dan wordt je niet ingedeeld. Ook zal het de eigen ski’s en board over de autos verdeeld worden. Ook worden hiervoor skiboxen gehuurd om dit mogelijk te maken.

De Sneeuwweek is een christelijk initiatief, je hoeft niet gelovig te zijn maar dit wel weten te respecteren. Wij vinden het fantastisch om deze week met elkaar te kunnen delen en met elkaar een toffe tijd te hebben.

Mocht je alleen komen dan is dat geen probleem. We zijn een open groep en je maakt gemakkelijk contact. ca. 90% is single die mee gaan, en er is kans dat je iemand ontmoet. Want dit komt vaak voor dat mensen hier elkaar vinden, mooi hey :). Het is een mooie en een gezellige top week, quality time! Zou zeggen geef je op en ga mee. En kom ook nieuwe mensen leren kennen.

Zondag wordt er een overdenking (luchtige) gehouden. Iedereen is welkom, maar uiteraard ben je hierin vrij. We stimuleren ook om na het eten wat te lezen of te delen. Dit maak de week vaak ook mooier en unieker. We zijn tenslotte toch christenen met elkaar.